Först och främst – varmt välkomna till byEstetikka!

 

byEstetikka är ett inredningsföretag med sin bas i Skåne. Vi arbetar passionerat med inredning både för den privata- och för den publika sfären. På byEstetikka tror vi på inredningens positiva inverkan på människans mående och vårt absoluta mål är att skapa en plats där ni och/eller era kunder trivs.

byEstetikka drivs av mig, Maria Månsson, och det är mig ni ser på bilden till vänster. Jag startade byEstetikka år 2015 i samband med att jag skulle designa restaurang Tikal i Helsingborg. Jag var vid den tiden precis klar med mina högskolestudier inom inredning och design.  Det är jag som leder det kreativa arbetet i alla våra projekt. Det är med mig ni diskuterar er vision och det är jag som hjälper er att förverkliga den.

Namnet byEstetikka är en vidareutveckling av mitt, Marias, bloggnamn – Estetikka. Bloggen hittar ni genom att trycka på rubriken ”Blogg” i menyraden. På bloggen visar jag nästan dagligen vad jag sysslar med. Det blir även en hel del bilder av vackra hem och tips på snygga inredningsdetaljer.

På byEstetikka värnar vi om våra kunders komfort. Det ska vara kul att få en ny inredning och inredningen ska passa just dig. Vi ser verkligen fram emot att förverkliga just DIN inredningsdröm!

 

Återigen – välkommen!

Maria Månsson

byEstetikka

OM OSS

© 2015 byEstetikka